Франція вже готова до третього етапу санкцій проти Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція вже готова до третього етапу санкцій проти Росії

Світ
1227
Для протидії Росії необхідні і рішучість, і відповідальність. Рішучість – це економічні санкції третього рівня.
Європейський Союз перейде до третього етапу санкцій проти Росії, якщо чотиристороння зустріч щодо України в четвер виявиться безрезультатною. Про це заявив голова МЗС Франції Лоран Фабіус, повідомляє посольство Франції в Україні.
“Наша позиція, яку підтримала Європа, це позиція справжньої рішучості і одночасно позиція великої відповідальності. Рішучість – це санкції. З нашими партнерами ми визначили три рівні санкцій, і два перших рівня вже були застосовані”, – сказав Фабіус.
“У четвер має відбутися чотиристороння зустріч. Якщо ця зустріч за участю представників і Росії, і України не буде результативною, ми повинні перейти до третього етапу санкцій, тобто до економічних санкцій”, – заявив голова МЗС Франції.
Фабіус зазначив, що за спалахи насильства на сході України відповідальна Росія, яка не залишає Заходу вибору.
“Іншого шляху немає. Мета росіян – або зробити вибори 25 травня неможливими, або визнати їх недійсними. У нас зовсім інша мета. Потрібно, щоб в Україні з’явилася повністю легітимна влада, виходячи з цього потрібні і рішучість, і відповідальність. Саме такою є позиція Франції, і коли президент Французької республіки говорить про це з паном Путіним, з президентом Обамою, з канцлером Німеччини пані Меркель, він повною мірою виконує свій обов’язок”, – підкреслив голова МЗС Франції.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас