Бойовики харківського "Оплота" захопили Донецьку міськраду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойовики харківського "Оплота" захопили Донецьку міськраду

Казна та Політика
3633
В будівлю Донецької міської ради увійшли невідомі озброєні люди. Про це повідомляє “ОстроВ” з посиланням на співробітника міської ради.
“Увійшли озброєні люди в масках. Вони перебувають на першому поверсі, на сходових прольотах, однак заявляють, що не становлять загрози для співробітників будівлі, і пропонують всім залишатися на робочих місцях”, – сказав він.
“Зараз з ними ведуться переговори для того, щоб з’ясувати їхні вимоги і вирішити ситуацію”, – розповів співрозмовник агентства.
Захоплення сталося після зустрічі мера Олександра Лук’янченка з представником місії ОБСЄ. Під час захоплення пострілів не було – люди просто зайшли без опору.
Як передає кореспондент видання, будівля міськради захоплено бійцями харківського бійцівського клубу “Оплот”. Близько 20 бійців, озброєних автоматами, бітами і гвинтівками, знаходяться на всіх поверхах. На рукавах у них пов’язки з написом “Оплот”.
Міліція і співробітники будівлі зберігають спокій – на своїх робочих місцях перебувають мер Донецька та інші працівники апарату.
Як розповів голова структурного підрозділу харківського “Оплоту” Олександр Захарченко, мета їхнього входу в будівлю – домогтися від київської влади проведення референдуму про територіальний статус Донецькій області.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас