Російські ЗМІ почали платити за відеодоноси про пересування українських військ по $400 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські ЗМІ почали платити за відеодоноси про пересування українських військ по $400

Кримінал
1829
Російський телеканал LifeNews пропонує українським громадянам пограти в “Павликів Морозових”. Всі, хто знімуть відео з пересуванням українських військ і відправлять його до редакції видання, отримають від каналу по 15 000 рублів (близько $400). Така пропозиція з’явилася сьогодні в мобільному додатку LifeNews, яке телеканал називає «збирачем ексклюзивного контенту». Тривалість відео, що відправляється, не має бути менше хвилини, а гонорар «збирач інформації» отримає на рахунок свого мобільного телефону після перевірки відео модераторами.
Судячи з новин на сайті LifeNews, перші добровольці вже знайшлися. Сьогодні видання повідомило про те, що українська армія чекає наказу за 40 кілометрів від Слов’янська, а до цього району стягнуті близько двох тисяч десантників, близько 30 БМП і БТР, близько двох десятків танків, бойова авіація і спецпідрозділу МВС. До новини додаються фото- та відеофрагменти.
Російські ЗМІ почали платити за відеодоноси про пересування українських військ по $400
Користувачі уанету зараз обговорюють можливість відправлення дезінформаацііі на сервери LifeNews. Видання входить до холдингу «Ньюс Медіа», що належить Араму Габрелянову.
Раніше українські військові зверталися до українських інтернет-користувачів із проханням мовчати про пересування військових. Силовики просили не публікувати в інтернеті інформацію про чисельність, нумерацію, укомплектованість військових підрозділів, маршрути їх пересування, а також прізвища командирів і начальників української армії.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас