У продаж надійшов "розумний" планшетний стіл - Platform Coffee Table — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У продаж надійшов "розумний" планшетний стіл - Platform Coffee Table

Технології&Авто
3042
Компанія Ideum почала приймати замовлення на столик Platform Coffee Table, що являє собою 46-дюймову сенсорну панель з підтримкою множинних дотиків.
Стіл – це по суті величезний планшетний комп’ютер, який поставляється в комплекті з 1 із 3 операційних систем, за вибором покупця: Windows 7, Windows 8 або Android 4.4 (KitKat).
При цьому пристрій підтримує двоваріантне завантаження: під Windows 7/8 або Windows 8/Android. Platform Coffee Table сумісний з будь-яким з десятків тисяч “сенсорних” додатків.
У продаж надійшов "розумний" планшетний стіл - Platform Coffee Table
У продаж надійде 2 моделі “розумного” столика: з розміром панелі 32 і 46 дюймів. Обидві версії захищені від подряпин, виконані в антивандальному дизайні, не бояться пролитої на поверхню рідини.
Столик-комп’ютер Platform Coffee Table комплектується LED-дисплеєм (1080р) з часом відгуку 10 мс, жорстким диском на 250 ГБ, 8 ГБ “оперативки” DDR3, процесором Intel i7 3,7 ГГц.
Підтримуються до 40 одночасних натискань, передбачені порти HDMI, Ethernet, USB, модулі Wi-Fi, а також Bluetooth для підключення клавіатури.
Всім, хто хоче поставити такий столик у себе в кабінеті, доведеться розщедритися на $6950.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас