Кличко: диверсанти з Росії - це не український народ, розмова з ними повинна бути по-військовому коротка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: диверсанти з Росії - це не український народ, розмова з ними повинна бути по-військовому коротка

Казна та Політика
1677
Зараз – час єдності, і час рішучих дій. Ми маємо справу з вторгненням – і повинні захистити свою державу. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко під час виступу з трибуни Верховної Ради, передає УНН.
“Антитерористична операція є тестом на здатність влади. Необхідно використовувати всі сили, і зокрема Збройні Сили країни. Диверсанти з Росії та залучені ними найманці – це не український народ. Розмова з ними повинна бути по-військовому коротка, – підкреслив Віталій Кличко. – Саме на це чекають наші громадяни – і на Донбасі, де просять про захист. І люди, які приходили вночі під парламент і зараз там стоять, вимагаючи мобілізації для захисту своєї країни”, – зазначив лідер “УДАРу”.
Він зазначив, що українське законодавство дозволяє проведення повноцінної антитерористичної операції із залученням усіх сил Української держави. “Якщо потрібно внести ще якісь зміни або уточнення до законів – ми повинні зробити це сьогодні. Щоб не було ніякої відмовки від виконання кожним силовиком своїх обов’язків. А тих, хто не виконує наказів – потрібно карати по всій строгості”, – зазначив Кличко.
Політик зазначив, що так само відповідальність мають понести і ті, хто підтримує сепаратистів, які виступають на сходах захоплених терористами адмінбудівель. “Жоден мандат не повинен прикривати зрадників! Потрібно позбавити недоторканності і притягнути до відповідальності тих, хто зраджує свій народ. Навіть якщо вони називають себе народними депутатами. Перший кандидат – Царьов”, – підкреслив Віталій Кличко.
“Сьогодні вночі він вже побував у Генпрокуратурі. Порушено справу за зберігання арсеналу незареєстрованої зброї в його машині? Або він і надалі буде роз’їжджати з сепаратистськими закликами і ходити по ефірах?”, – Зазначив лідер “УДАРу”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас