Збройні сили України приведені в повну бойову готовність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збройні сили України приведені в повну бойову готовність

Казна та Політика
2699
Виконуючий обов’язки міністра оборони України Михайло Коваль повідомив, що Збройні сили приведені в повну бойову готовність.
“Станом на сьогоднішній день Збройні сили України готуються до виконання завдань, визначених рішенням Ради національної безпеки і оборони”, – сказав Коваль в ефірі “Першого національного”​​.
Також голова Міноборони повідомив, що Збройні сили України можуть приступити до дій без оголошення військового стану в рамках антитерористичної операції. Коваль уточнив, що підстави для використання збройних сил є.
Нагадаємо , напередодні виконуючий обов’язки президента України і голова ВР Олександр Турчинов підписав указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року «Про невідкладні заходи з подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України».
Також нагадаємо, працівники СБУ перехопили переговори диверсійної групи в місті Слов’янську. У Службі безпеки України підтвердили, що перехоплені записи підтверджують те, що ситуація в східних регіонах країни являє собою широкомасштабну військову агресію з боку Росії.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас