Канада буде ізолювати Росію політично й економічно - за розпалювання заворушень на Сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада буде ізолювати Росію політично й економічно - за розпалювання заворушень на Сході України

Світ
783
Прем’єр -міністр Канади Стівен Харпер пообіцяв, що його країна в координації з союзниками введе нові санкції проти Росії за розпалювання заворушень на Сході України.
За словами Харпера, мир і стабільність зараз відчувають більшої загрози, ніж будь-коли з часу кінця Холодної війни.
Захоплення урядових будівель прокремлівськими бойовиками в Східній Україні є за його словами, очевидною роботою російських провокаторів, спрямованих режимом президента Росії Володимира Путіна.
Канада піде на додаткові кроки, щоб далі ізолювати Росію політично й економічно, заявив Харпер. Міністр закордонних справ Канади Джон Берд, зі свого боку, назвав проросійських бойовиків бандитами, які прибули в Україну з-за російського кордону.
За його словами, дуже неспокійні паралелі між тим, що відбувається в Східній Україні, і тим, що сталося перед анексією Криму. “Не знаю, кого хоче обдурити Росія, коли намагається зробити вигляд, що не причетна до цього”, – підкреслив міністр.
Нагадаємо, раніше Канада ввела персональні санкції проти колишніх українських чиновників, лідерів кримських сепаратистів і економічні санкції проти компанії “Чорноморнафтогаз”.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас