Тимошенко різко передумала - вона вже вимагає провести "загальну мобілізацію" і попросила пряму військову допомогу у Заходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко різко передумала - вона вже вимагає провести "загальну мобілізацію" і попросила пряму військову допомогу у Заходу

Світ
6378
Доба примирення агресора закінчилася, над Україною нависла смертельна небезпека. Йдеться вже не просто про втручання у внутрішні справи України, а про спробу окупації і завоювання країни. Про це заявила кандидат в Президенти Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба “Батьківщини”.
“На Сході діють не українські сепаратисти, а добре навчені і озброєні російські диверсанти. Давайте називати речі своїми іменами. Фактично Україні оголошена війна. Я до останнього була впевнена, що нинішню кризу можна було вирішити мирним шляхом, не допустивши повномасштабну військову агресію Росії проти України. Сьогодні ці шанси вже втрачені. Вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо”, – заявила лідер “Батьківщини”. Ю.Тимошенко також назвала сьогоднішній день, можливо, найважчим за всі 23 роки Незалежності України.
“Але час приймати рішення. Доба примирення агресора закінчилася. Тому я, як лідер однієї з найбільших політичних партій України, підтримую проведення рішучої антитерористичної операції із залученням Збройних Сил України. Більше того, прийшов час оголосити про організацію загальнонаціонального опору російському агресору усіма доступними методами, у тому числі шляхом проведення загальної мобілізації. Ми повинні показати світові, що здатні захищатися самі. І тоді і світ допоможе нам. Я закликаю лідерів усі держави невідкладно застосувати третій рівень санкцій до Російської держави. Також я прошу лідерів світу про пряму військову допомогу українському народу, який бореться за свою свободу, який гине за цю свободу”, – заявила Тимошенко.
Нагадаємо, раніше в інтерв’ю одному з українських телеканалів лідер партії “Батьківщина”, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко заявила, що вихід з ситуації, що склалася у зв’язку із захопленням державних будівель озброєними особами в містах східної України, необхідно знайти без застосування сили шляхом ведення переговорів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас