Фінансова G20 схвалює роботу МВФ з Україною з розв'язання кризи - комюніке — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова G20 схвалює роботу МВФ з Україною з розв'язання кризи - комюніке

Кредит&Депозит
1246
МВФ і Світовий банк є найкращими інститутами для надання країнам допомоги у вирішенні їхніх економічних проблем, вважають у G20.
Міністри фінансів і голови центробанків “групи двадцяти” (G20) за підсумками зустрічі у Вашингтоні вітали спільну роботу Міжнародного валютного фонду (МВФ) та уряду України з подолання складної економічної ситуації в країні, передає Інтерфакс у понеділок, 14 квітня.
«Ми стежимо за економічною ситуацією в Україні, звертаючи увагу на будь-які ризики для економічної та фінансової стабільності. Ми вітаємо нещодавню роботу МВФ з Україною, оскільки влада заявила про намір вживати ключові реформи», – наголошується в комюніке фінансової “двадцятки”.
На думку глав основних фінансових відомств країн G20, ситуація в Україні і спроби її подолання “підкреслюють важливу роль МВФ у вирішенні криз, що загрожують світовій фінансовій системі”.
“Ми згодні з тим, що МВФ і Світовий банк залишаються найкращими інститутами для надання країнам допомоги у вирішенні їхніх економічних проблем через консультації і надання позикового фінансування для проведення реформ”, – йдеться в документі.
Раніше повідомлялося, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) прийме рішення про надання Україні першого траншу обсягом $3 млрд 29 квітня, переконаний кандидат у президенти України, позафракційний народний депутат України Петро Порошенко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас