Російські державні структури замовлять 400 тис. путівок у Крим. Але чи врятує це курортний сезон? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські державні структури замовлять 400 тис. путівок у Крим. Але чи врятує це курортний сезон?

Світ
2760
Фонд соціального страхування замовить не менше 400 тисяч путівок в санаторіях і пансіонатах Криму на курортний сезон 2014 року. Про це повідомив голова комісії з курортів і туризму Державної ради Криму Олексій Черняк, додавши, що кількість путівок може зрости. “Замовлення 400 тисяч путівок за рахунок фонду планується. Це ті цифри, які вже у нас є”, – сказав Черняк.
За його словами, Фонд соціального страхування розмістить відпочиваючих в санаторіях і пансіонатах у всіх прибережних регіонах Криму. Крім того, Черняк повідомив, що близько 32 тисяч школярів з різних регіонів Росії приїдуть до Криму під час літніх канікул для знайомства з регіоном, що з увійшов до складу РФ, та оздоровлення.
“32 тисячі дітей за спеціальним проектом планується привезти до Криму для ознайомлення з Кримом, з історією Криму і, звичайно, для оздоровлення паралельно. Головне зараз – вибудувати транспортну доставку”, – сказав Черняк.
У Криму розраховують, що розширенню туристичного потоку з Росії сприятиме інформаційний тур, під час якого представники російських компаній і підприємств вивчать ситуацію на туристичному ринку, будуть підшукувати санаторії та пансіонати для відпочинку своїх співробітників.
“На цьому тижні і на початку наступного буде інфотур, де будуть представники російського середнього та великого бізнесу. Будуть дивитися об’єкти, шукати такі, що підходять під їхні можливості, і безпосередньо укладати з ними договори про відпочинок та оздоровлення своїх співробітників та їхніх дітей”, – розповів Черняк.
Голова комісії повідомив також, що практично всі державні структури Росії мають намір цього літа надіслати своїх працівників на відпочинок до Криму. “Всі відомства, які тільки є в Російській Федерації, всі планують оздоровлювати своїх співробітників в Криму”, – сказав Черняк.
Туризм є однією з основних галузей економіки Криму, доходи багатьох жителів регіону залежать від кількості відпочиваючих. За даними міністерства курортів, в 2013 році Крим відвідали близько 6 мільйонів туристів – це рекордне число за 22 роки після розпаду СРСР.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас