Українці перерахували на рахунки Міноборони вже 88 млн грн - в рамках акції "Підтримай Українську армію" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці перерахували на рахунки Міноборони вже 88 млн грн - в рамках акції "Підтримай Українську армію"

Особисті фінанси
342
Станом на 7 квітня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло вже більше 88 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.
З цієї суми 83 мільйони 456 тисяч гривень – грошові перекази на матеріально-технічне забезпечення, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.
За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку української армії перераховано 22 мільйони 930 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).
Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 26,2 тисячі доларів США і 28,9 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України становить 13,1 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 140,2 тис. грн.) і 14,45 тис. євро (гривневий еквівалент – 215,3 тис. грн.).
Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру подяку всім небайдужим громадянам, які приєдналися до благодійної акції «Підтримай Українську армію» і продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їхньої боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас