Ноу-хау: найближчим часом кияни зможуть отримувати електронні виписки з використання земельних ділянок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ноу-хау: найближчим часом кияни зможуть отримувати електронні виписки з використання земельних ділянок

Нерухомість
1073
Вже найближчим часом Департамент містобудування та архітектури КМДА введе можливість отримання виписок про наявність містобудівних обмежень щодо використання земельної ділянки в електронному вигляді, безпосередньо на сайті Містобудівної кадастру. Про це повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури, начальник Служби Містобудівного кадастру Андрій Вавриш.
“Людина зможе отримати виписку електронною поштою і сама його надрукує. Така можливість на порталі вже розроблена, просто вона поки що не підключена”, – уточнив Андрій Вавриш.
Він також додав, що в Містобудівному кадастрі є певна кількість даних, які мають обмежену ступінь користування. І для того, щоб робити видачу такої інформації, потрібно провести заходи щодо впровадження комплексної системи захисту інформації (КСЗІ).
“Одразу, як ми впровадимо КСЗІ, то вже електронними засобами видаватимуться дані, в тому числі з обмеженим статусом. Витяги можуть містити дані, тому я думаю, що ми будемо це робити десь наприкінці другого кварталу цього року”, – пояснив Андрій Вавриш.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас