Міноборони вивело з резерву понад 900 одиниць військової техніки (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони вивело з резерву понад 900 одиниць військової техніки (ФОТО)

Казна та Політика
3093
Міністерство оборони України вивело з резерву понад 900 одиниць військової техніки. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.
“Особовий склад однієї з баз резерву автомобільної техніки озброєння Збройних Сил України проводить планові заходи зі зняття з тривалого зберігання автомобільної техніки шляхом розконсервації, опробовуванням запусків двигунів, перевіркою роботи всіх систем озброєння і агрегатів і здійснює контрольний пробіг на відстань до 25 кілометрів”, – йдеться в повідомленні.
Так, для бойового застосування підготовлені БМП, гусеничні тягачі, важковозні сідельні тягачі та напівпричепи, пересувні майстерні з ремонту автомобільної техніки, засоби евакуації, засоби для перевезення особового складу та підвозу матеріальних ресурсів, а також самозавантажувальні засоби.
Нагадаємо, Міністерство оборони розраховує вивести основну масу техніки з Криму після завершення переговорів з Російською Федерацією. “У нас є сподівання, що нам дадуть вивести війська, особовий склад з технікою і озброєнням”, – розповів на брифінгу 1 квітня заступник начальника Головного командного центру Збройних сил України Олександр Розмазнін.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас