Кремль хоче ввести війська в Україну "по-тихому" - адмірал ВМС ​​України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кремль хоче ввести війська в Україну "по-тихому" - адмірал ВМС ​​України

Світ
6847
Росія швидше за все не піде на пряме військове вторгнення в Україну – вважає адмірал ВМС ​​України Ігор Кабаненко. За допомогою сепаратистів і провокаторів вона готує грунт для переможного “тихого” ​​вторгнення на схід України, – сказав він в ефірі програми “Національний інтерес” на телеканалі БТБ.
“Думаю, пряме військове вторгнення – чисто класичний його варіант, який буде вірогідним сценарієм, хоча його так само не можна виключити. Швидше за все, події розгортатимуться за сприяння глибинної спеціальної операції, яку служби безпеки РФ вже давно ведуть в окремих регіонах України. Ми знаємо, які там відбуваються події: розхитування ситуації за допомогою сепаратистів, диверсантів і “п’ятої колони”, – сказав І.Кабаненко.
“Ми знаємо, що відбулося засідання Донецької облради, яка прийняла незаконне рішення про референдум, та інші події, які свідчать про подальше розхитування ситуації. Кремль хоче, щоб його війська увійшли туди і поставили якусь переможну крапку. Звичайно, з нашого боку повинні бути адекватні заходи, щоб цього не сталося”, – зазначив І.Кабаненко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас