Ціна партійного квитка ПР: кримські "регіонали" увійдуть в партію "Єдина Росія" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна партійного квитка ПР: кримські "регіонали" увійдуть в партію "Єдина Росія"

Особисті фінанси
795
Голова самопроголошеного держради республіки Крим Володимир Константинов зазначає, що більша частина членів кримської організації Партії регіонів увійдуть в структуру партії “Єдина Росія”, яка формується в Криму.
“У кримської республіканської організації Партії регіонів більша її частина – це чесні порядні люди, які брали участь у процесі створення республіки Крим у складі Російської Федерації і брали активну участь у цьому процесі. Ось ці люди будуть залучені до партійного будівництва, якщо вони не пов’язані з якимись корупційними схемами, якщо вони є лідерами громадської думки і якщо їх підтримують кримчани, то ми, звичайно, цих людей будемо залучати”, – заявив В. Константинов у середу на прес-конференції в Сімферополі.
При цьому він підкреслив, що прямої наступності між Партією регіонів і новою створюваною партійною структурою “Єдина Росія” не буде. І не всі члени Партії регіонів увійдуть в нову структуру “Єдиної Росії” в Криму.
“Цілком не ввійдуть точно, і наступності взагалі ніякої немає. Це концептуальна позиція. Поясню чому: керівництво Партії регіонів зрадило членів партії, зрадило своїх виборців, керівництво в багатьох регіонах України дискредитувало Партію регіонів, кинули своїх виборців, що називається, один на один зі усіма проблемами”, – сказав Константинов.
Крім того, за його словами в структуру кримської організації партії “Єдина Росія” можуть увійти також і члени партії “Русское единство”, а також члени самооборони Криму. За його словами, це будуть ті люди, “які брали активну участь у процесі проведення референдуму в Криму, а також у процесі становлення нової республіки Крим”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас