Депутатів Держдуми Росії зобов'язали відпочивати в Криму через "не хочу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутатів Держдуми Росії зобов'язали відпочивати в Криму через "не хочу"

Особисті фінанси
2569
Депутатам від фракції «Єдина Росія» дана негласна вказівка тиждень-два літньої відпустки провести в Криму. За даними російських ЗМІ, пропозицію до колег по партії відпочивати в Криму на засіданні фракції оголосив секретар президії генради «Єдиної Росії» Сергій Нєвєров. Він оголосив депутатам, що буде відпочивати там з сім’єю, і запропонував іншим наслідувати його приклад. «Ми запускаємо інформаційну кампанію під робочою назвою «Ми в Крим! Хто з нами?» – підтвердила депутат Держдуми від ЕР Ольга Баталіна. За її словами, росіянам будуть розповідати про те, як добре відпочивати на півострові.
Однак опитані представники партій ініціативу сприйняли неоднозначно – багато запланували відпустку в іншому місці. Так, депутат Борис Резник відмовився скасовувати заплановану сімейну поїздку на Амур заради Криму.
Депутат від ЛДПР Ярослав Нілов заявив, що в Крим не поїде через єдиний день голосування у вересні. За словами Нілова, в Криму є всі умови для нормального відпочинку, у тому числі депутатів, але десь, можливо, потрібно підвищити рівень обслуговування, десь додати нових технологічних рішень.
Член політради «Альянсу зелених і соціал-демократів», депутат Держдуми Дмитро Гудков також висловив сумнів, що зможе поїхати відпочивати в Крим цього літа. «Ініціатива примусового відпочинку назавжди відіб’є бажання туди їздити», – переконаний Гудков.
Голова «Яблука » Сергій Мітрохін добровільно-примусовий відпочинок в Криму для єдиноросів, а також «ура-патріотів з ЛДПР», як додав він сам, підтримав. Але сам їхати туди у відпустку не збирається: «Тільки з правозахисною метою, у відрядження».
«Сама думка про те, щоб хтось вказував, де відпочивати, мені не подобається», – каже секретар Центральної ради Партії прогресу Володимир Ашурков. «Я цього літа до Криму точно не поїду», – додав він.
Комуністи, у свою чергу, збираються запропонувати поширити цю ініціативу на представників усіх думських фракцій. «Справедлива Росія» тільки планує обговорити актуальне питання, зазначає видання.
За матеріалами:
Независимая газета
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас