МЗС попереджає іноземців - за в'їзд у Крим з російською візою на них чекають міжнародні санкції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС попереджає іноземців - за в'їзд у Крим з російською візою на них чекають міжнародні санкції

Особисті фінанси
3096
У МЗС попереджають, що недотримання іноземцями законодавства України під час в’їзду та перебування у Криму та Севастополі може призвести до накладення міжнародних санкцій до них як осіб, що підтримують тимчасову окупацію частини території України. Про це повідомляє Департамент інформаційної політики МЗС України.
“У зв’язку із заявою МЗС Російської Федерації від 31 березня щодо порядку поїздок іноземців на окуповану територію Криму, іноземці та особи без громадянства в’їжджають на територію автономії та Севастополя відповідно до законодавства та міжнародних договорів України. Для іноземців з держав з візовим порядком в’їзду за отриманням візових документів слід звертатися до дипломатичного представництва або консульської установи України за кордоном”, – йдеться у повідомленні.
Іноземці з держав з безвізовим порядком в’їзду можуть перебувати на території Автономної Республіки Крим та Севастополя виключно за умови перетинання державного кордону в діючих пунктах пропуску через державний кордон України з проставленням відповідних відміток в паспортних документах або імміграційних картках.
Як повідомлялось, 31 березня МЗС Росії заявило, що у зв’язку з “возз’єднанням Криму та міста Севастополь з Російською Федерацією іноземному громадянину для відвідування території Криму необхідно отримати російську візу в одному з дипломатичних представництв чи консульських установ Російської Федерації”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас