Україна блокувала міжнародні перевезення в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна блокувала міжнародні перевезення в Криму

Казна та Політика
7842
Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті (“Укртрансінспекція”) прийняла рішення з 31 березня зупинити роботу всіх пунктів видачі дозволів на міжнародні перевезення в Криму. Про це Delo.UA повідомив новий голова відомства Валерій Черненко.
“Всі пункти видачі дозволів на міжнародні автоперевезення в Криму (“Євпаторія”, “Севастополь” і “Керч”) захоплені автоматниками, сепаратисти поставили в пунктах своє керівництво, відповідно відділення перестали виконувати розпорядження “Укртрансінспекції”, – пояснює Черненко.
За його словами, після захоплення відділень “Укртрансінспекцією” було видано розпорядження заблокувати всі дозволи на міжнародні перевезення, які були видані в Криму, і зупинити видачу нових дозволів в регіоні.
“Всі номери дозволів на міжнародні перевезення, які були видані в Криму, “Укртрансінспекція” передала зарубіжним партнерам з проханням визнати їх такими, що втратили силу і видати замість них нові дозволи для перевізників з України”, – зазначив Черненко.
При цьому, за словами глави “Укртрансінспекції”, пасажирські перевізники здійснюють автобусні перевезення до Криму в штатному режимі.
Раніше повідомлялося, що пункт видачі дозволів на міжнародні автоперевезення “Керч” зупинив роботу, але пункти “Євпаторія” і “Севастополь” працювали в штатному режимі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас