Як оцінюють "антикризовий пакет" Яценюка читачі Finance.UA? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як оцінюють "антикризовий пакет" Яценюка читачі Finance.UA?

Казна та Політика
4933
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 27 березня у Верховній Раді представив законопроект “Про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання в Україні”, більш відомий як “антикризовий пакет”. У ньому уряд підвищує податки та акцизи, урізає соціальні виплати, заморожує розмір мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму і скорочує держапарат. Як сприйняля ці нововведення читачі Finance.UA?
45% з тих, хто проголосував, обрали варіант “Мені вони не подобаються”. При цьому 40% сприйняли нові закони “позитивно, але зціпивши зуби”. Ще 7% обрали помірковану позицію – почекати пару місяців і оцінити потім. У суть нових законів ще не вникали 5% респондентів. І 3% опитаних віддали свої голоси за варіант “На жаль, але це краще ніж дефолт”.
Опит_укр
Прем’єр-міністр Яценюк мотивував необхідність прийняття антикризових заходів тим, що Україна перебуває на межі економічного і фінансового банкрутства. За його словами, загальний обсяг фіскального розриву становить 289 млрд грн, в якому лише дефіцит держбюджету має розмір 71,6 млрд грн. Прийняттям запропонованих заходів Яценюк планує забезпечити зростання економіки України вже в 2015 р. Почекаємо?
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас