У Дубаї запроваджений новий "податок на туристів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дубаї запроваджений новий "податок на туристів"

Світ
994
В еміраті Дубай, що входить до Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ), з 31 березня 2014 року з туристів почали стягувати новий податок. Сума зборів варіюється залежно від типу готелю, апартаментів або іншого орендованого житла і становить від семи до 20 дирхамів, повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на місцеве англомовне видання Gulf News.
Як відзначає видання, додаткова плата буде стягуватися з гостей емірату, що проживають в готелях і готельних апартаментах за кожну добу.
Гроші, отримані з туристів, будуть направлені до департаменту туризму і комерційного маркетингу Дубаю. Вони підуть на просування Дубаю на міжнародному ринку для стимулювання туризму і торгівлі. Також з цих коштів буде здійснено часткове фінансування міжнародної виставки Expo-2020, яка пройде в еміраті, пише видання.
Представники готельного бізнесу запевняють, що введення нового податку не вплине на кількість туристів, оскільки плата невисока.
Раніше влада Дубаю вже ввела на платежі туристів спеціальний 10-відсотковий муніципальний податок і ввела збір за обслуговування в готелях. Тепер одне з найдорожчих міст стане іще дорожче.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас