Кличко закликав Тимошенко не йти у президенти - і підтримати Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко закликав Тимошенко не йти у президенти - і підтримати Порошенка

1855
Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав голову партії Батьківщина Юлію Тимошенко не балотуватися на пост президента України. Про це в понеділок, 31 березня, він написав у своїй статті для німецького видання Bild.
«Петро Порошенко на сьогодні має в опитуваннях найбільшу підтримку – і саме тому я його підтримую. Юлія Тимошенко також повинна взяти на себе відповідальність і підтримати Порошенка», – написав Кличко.
«Для мене особисто, ця втрата не означає, що я буду працювати менше для України, а якраз навпаки. Основні реформи розпочнуться в Києві і від столиці буде все залежати. Я хотів би на посаді мера виконати обіцянки, які ми дали людям: реформи, боротьба з корупцією, будівництво нової України», – додав лідер УДАРу.
У суботу, 29 березня, на з’їзді партії УДАР Віталій Кличко, виступаючи російською мовою, заявив, що не висуватиме свою кандидатуру; замість цього він вирішив балотуватися на посаду мера Києва. Кандидатом від УДАРу став відомий бізнесмен Петро Порошенко. На думку Кличка, Порошенко має найбільший рейтинг і легітимність серед можливих кандидатів на пост президента.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас