З кримських готелів звільнили 80% персоналу - "нам зустрічати поки що нікого" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З кримських готелів звільнили 80% персоналу - "нам зустрічати поки що нікого"

Особисті фінанси
2071
Через відсутність туристів в кримських готелях звільнили 80 відсотків персоналу, повідомляє телеканал ICTV. Власники туристичних комплексів і готелів іще сподіваються на приїзд відпочивальників і з надією чекають на підтвердження чуток про відкриття нових авіарейсів на півострів. Зараз грошових туристів можна чекати лише з Москви.
Раніше російські ЗМІ повідомляли, що продажі відпочинку в Криму практично зупинилися – це визнають і в Ростуризмі. За словами керівника прес-служби Ростуризму Ірини Щеголькової, сильну заклопотаність викликають дитячі оздоровчі табори, до яких щороку на лікування відправляються діти з Росії. «Надходить дуже багато дзвінків від батьків, що купили або забронювали путівки, з питанням: що робити? Ми радимо уважно відслідковувати новини. До початку літнього сезону ще є достатньо часу, як є і передумови для стабілізації ситуації», – вважає Щеголькова.
Ну а тим часом юристи констатують: нині на півострові – юридичний колапс, який не закінчиться, поки статус Криму остаточно не вирішиться в міжнародних судах. Вони можуть тривати роками.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас