Microsoft представила пакет додатків Office для iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила пакет додатків Office для iPad

Світ
555
Американський софтверний гігант Microsoft Corp. в четвер представив пакет додатків Office для планшетних комп’ютерів iPad виробництва Apple Inc., повідомляє MarketWatch.
Головний виконавчий директор компанії Сатья Наделла, для якого минула прес-конференція в Сан-Франциско стала першою після вступу на посаду, зазначив, що цей крок є частиною стратегії зі з’єднання хмарних сервісів і мобільних пристроїв.
“Наша головна мета – це просувати і надавати додатки для розширення можливостей людей для того, щоб бути більш продуктивними на всіх пристроях”, – заявив він.
Також новий голова Microsoft сказав, що докладнішу інформацію про стратегію розвитку компанії він повідомить на щорічній конференції Build, яка відбудеться наступного тижня в Сан-Франциско.
Пакет Office для iPad включає програми Word (текстовий редактор), Excel (табличний редактор) і PowerPoint (створення презентацій). Він доступний для скачування в App Store, онлайн-магазині Apple, з четверга. При цьому користувачам пропонуються дві версії – безкоштовна, яка дозволяє читати контент, і платна (вимагає підписки на Office 365) з можливістю створення і редагування документів.
Office для iPad синхронізується з хмарним сервісом Microsoft OneDrive.
На думку експертів, потенціал використання Office із залучення клієнтів, що користуються iPad, величезний.
За оцінкою аналітиків Bernstein Research, на кінець 2013 року Apple продала близько 195 млн iPad, з них близько 150 млн були з встановленим програмним забезпеченням. Якщо навіть лише на 10% планшетів буде встановлений Office, це дасть Microsoft близько 15 млн нових користувачів і $1,1-1,5 млрд виручки щороку.
Котирування акцій Microsoft знизилися за підсумками торгів у четвер на 1,1%.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас