Росія посилила контроль поставок продукції з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія посилила контроль поставок продукції з України

Світ
870
Россільгоспнагляд посилив контроль поставок продукції з ряду зарубіжних підприємств, передає прес-служба російського відомства.
Зокрема, посилений моніторинг введений на продукцію українських ТОВ Техмолпром, Пирятинського сирзаводу, ТОВ Елітекс, ЗАТ Агропродукт.
“Беручи до уваги виявлені порушення ветеринарно-санітарних вимог і норм Митного союзу, Россільгоспнагляд визнав за необхідне попередити державні ветеринарні служби України (підприємства ТОВ “Техмолпром”, АТ “Пирятинський сирзавод”, ТОВ “Елітекс”, ЗАТ “Агропродукт”) про неприпустимість подібних порушень і ввести режим посиленого лабораторного контролю продукції цих підприємств”, – йдеться в повідомленні.
Раніше повідомлялося, що в Росії наклали судовий арешт на 2,8 млрд рублів на рахунки підприємств Roshen. “У зв’язку з накладенням арешту на всі грошові кошти даних підприємств, корпорація Roshen не має можливості продовжувати здійснення господарської діяльності на території Росії”, – заявила компанія.
У свою чергу, міністерство закордонних справ і Міністерство економічного розвитку і торгівлі України вимагають від офіційних органів РФ негайно припинити втручання в роботу підприємств корпорації Roshen і надати пояснення з приводу захоплення її приміщень.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас