Чи планують відпочивати в Криму читачі Finance.UA? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи планують відпочивати в Криму читачі Finance.UA?

6406
Туристичний сезон-2014 в Криму одностайно і наперед вже визнали зірваним і туроператори, і кримчани, і самі відпочиваючі. Минулого року туризм приніс у скарбницю півострова 500 млн грн., тепер же на ці кошти розраховувати не доводиться. Обіцяний же РФ потік російських відпочиваючих виявися примарною надією – в Ростуризму визнали, що продажі путівок та турів до Криму практично зупинилися.
Серед опитаних читачів Finance.UA 46% вважають півострів назавжди втраченим і відповідно, відпочивати туди не поїдуть, у 14% респондентів немає жодних планів відпочинку в Криму на найближчі роки. 6% вважають за краще подумати рік-два і тоді вирішувати. І 2% обрали варіант “Подумаю про це восени”. У свою чергу 32% збираються поїхати туди вже на травневі свята.
Opyt_ukr
Як заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, через зірваний туристичний сезон в автономії доведеться збільшити і дотації для регіону. Раніше півострів щороку обходиться Україні у 3 мільярди гривень. Однак, згодом Крим від’єднався від системи електронних платежів України, через що Державне казначейство тепер не в змозі фінансувати виплату пенсій і соціальних допомог мешканцям півострова. Що ж, в результаті виходить свого роду економія.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас