У Києві презентували туристичний бренд "It's all about Ukraine" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві презентували туристичний бренд "It's all about Ukraine"

Особисті фінанси
1110
Представники департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації нещодавно взяли участь у конференції “Популяризація іміджу України та її туристичних можливостей”, яка відбулася в м. Києві за участю Державного агентства України з туризму та курортів, Міністерства інфраструктури України та облдержадміністрацій України. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
На заході відбулася презентація туристичного бренду України “It’s all about Ukraine” (“Це все про Україну”), розробка якого реалізована Державним агентством України з туризму та курортів на кошти гранту, наданого Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні. Над проектом працювала група у складі команди “ВікіСітіНоміка”, дизайн-студії “Королівські митці” та агентство “Brandhouse”.
Під єдиним туристичним брендом Україну представлятимуть на міжнародних виставках органи державної влади, туристичні оператори, авіакомпанії, регіони країни і т.п.
У березні 2014 року Україна представлялася на Міжнародній туристичній виставці ITB у м. Берліні, а в листопаді 2014 р. очікується участь України у Всесвітній туристичній виставці World Travel Market 2014 в м. Лондоні, де запланована презентація нового туристичного бренду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас