США і Європа єдині в тому, щоб Росія заплатила за свої дії в Криму - Обама — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США і Європа єдині в тому, щоб Росія заплатила за свої дії в Криму - Обама

Світ
3692
Уряд США та країн Європи зійшлися на тому, що Росія повинна заплатити за свої дії в Криму, повідомив президент США Барак Обама після зустрічі з прем’єром Нідерландів Марком Рютте в Амстердамі в понеділок, 24 березня. «США і Європа єдині в тому, щоб Росія поплатилася за свої дії в Криму», – цитує Обаму Радіо Свобода. Крім того, Обама зазначив, що в США і Європі єдині в намірах підтримувати українську владу і народ.
Президент США також назвав союзників Вашингтона по НАТО найближчими партнерами на світовій арені і заявив, що Європа є основою американської взаємодії зі світом.
У рамках свого європейського турне Обама також планує відвідати Гаагу, де відкривається саміт ядерної безпеки.
Крім того, президент США візьме участь в екстреній зустрічі лідерів країн Групи семи, на якій повинні обговорити українське питання.
Обама неодноразово засуджував дії Росії щодо Криму, а прийняття півострова до складу РФ – ударом по цілісності України. Нагадаємо, 17 березня США ввели санкції проти 11 осіб РФ. Незабаром Барак Обама розширив список, до якого вже потрапили 31 російський і український чиновники, винних за ситуацію в Криму. Також до «чорного списку» потрапив банк Росія.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас