Великобританія може заморозити рахунки Абрамовича та інших російских олігархів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія може заморозити рахунки Абрамовича та інших російских олігархів

Світ
3529
Прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон повідомив, що рахунки російського бізнесмена Романа Абрамовича, власника лондонського футбольного клубу “Челсі”, можуть заморозити.
На питання журналістів, чи може Лондон заморозити рахунки російського бізнесмена Романа Абрамовича, який володіє лондонським футбольним клубом «Челсі», та інших російських олігархів, що мають ділові інтереси в Британії, Кемерон відповів, що не виключає такої можливості.
“Ми не виключаємо, що таких заходів можуть ужити до будь-кого. Але наголошую, що такого покарання зазнає тільки той, хто безпосередньо причетний до подій в Україні”, – подає слова Кемерона The Telegraph.
За його словами, референдум у Криму був незаконним і пройшов «під дулом автомата Калашникова». «Ми, звичайно, повинні пам’ятати, що Європа на 25% або близько того залежить від російського газу, але якщо подивитися на доходи« Газпрому », то можна побачити, що з них приблизно 50% надходять з Європи», – наводить слова Девіда Кемерона агентство Reuters.
Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон запропонував ввести обмеження на пересування Європою для “відомих” членів російського парламенту як відповідь ЄС на дії Росії в Криму і в Україні.
Президент Ради ЄС Герман Ван Ромпей і собі заявив: якщо РФ надалі дестабілізуватиме ситуацію в Україні, можливі цільові економічні санкції щодо Росії торкнуться всіх сфер співпраці.
За матеріалами:
МIА Рейтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас