Україна запроваджує візовий режим з Росією і ставить жорсткий 3-годинний ультиматум кримській владі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна запроваджує візовий режим з Росією і ставить жорсткий 3-годинний ультиматум кримській владі

Кримінал
12272
МЗС України доручено ввести візовий режим з Російською Федерацією, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій за підсумками засідання РНБО.
“Було доручено Міністерству закордонних справ ввести візовий режим з Російською Федерацією”, – заявив він на брифінгу в середу ввечері.
Також в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов дав самопроголошеній владі Криму 3 години для звільнення всіх заручників і припинення провокацій на території півострова, в іншому випадку будуть здійснені “адекватні заходи”, зокрема “технічного і технологічного характеру”.
“Якщо до 21.00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук і всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи. У тому числі технічного і технологічного характеру”, – йдеться в заяві О.Турчинова, опублікованій на сайті в.о. президента.
За його словами, російські військові цинічно відмовляються вести переговори про припинення провокацій і звільнення заручників, посилаючись на збройні загони і рішення самопроголошеного уряду Криму. Нагадаємо, Міністерство оборони заявляє про викрадення невідомими особами командувача Військово-морських сил України Сергія Гайдука.
Раніше в Криму були викрадені кілька активістів, у тому числі син депутата Верховної Ради Анатолія Гриценка Олексій і ще 2 активіста автопробігів мітингувальників проти старої влади (Автомайдану) в Криму.
Голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський сьогодні відніс кримський самопроголошений режим до рівня найбільш репресивних і небезпечних режимів у світі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас