Новина дня: сектор Газа теж захотів до складу Росії - там живе 50 тис. роcіян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новина дня: сектор Газа теж захотів до складу Росії - там живе 50 тис. роcіян

Світ
8110
На тлі підписаного договору про приєднання Криму до Росії і озвученого бажання Придністров’я послідувати тим же шляхом, з’явилася інформація, що в Газі створена ініціативна група, яка розроблятиме пропозицію зі звернення до уряду цього палестинського анклаву на території Ізраїлю з метою ініціації референдуму про входження до складу РФ. Про це повідомляє російськомовна версія Палестинського інформаційного центру.
До ініціативної групи входять громадяни РФ, які проживають в Газі. Всього на території анклаву таких проживає близько 50 тисяч, в основному це росіянки, що вийшли заміж за палестинців і мають російські паспорти, наголошується в повідомленні.
“Москва заявила, що захищатиме своїх громадян, в якій би точці світу вони не перебували, – наводяться в ньому слова одного з членів ініціативної групи. – А між тим, ми протягом уже тривалого часу живемо в стані загрози життю нам і нашим дітям з боку Ізраїлю. Якщо ж сектор Газа стане російським, тут з’являться міцні, добре оснащені кордони, сучасна зброя, не виключено навіть, що ядерна”. І тоді Ізраїль і Єгипет будуть вже зовсім інакше розмовляти з палестинцями, впевнені активісти.
Те, що Росія територіально далека від Сектора Газа, ініціаторів анітрохи не бентежить. Вони вказують, що Гібралтар і Фолклендські острови теж вельми далекі від Британії. У підсумках референдуму в Газі його ініціатори не сумніваються, відзначається в публікації.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас