Картографи National Geographic мають намір позначати Крим як частину Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картографи National Geographic мають намір позначати Крим як частину Росії

Світ
1161
Головний географ обгрунтував це тим, що після ратифікації договору про входження Криму і Севастополя до складу РФ ці території офіційно стануть частиною Росії.
Фахівці Національного географічного товариства США (National Geographic Society) планують позначати на своїх картах Крим як частину Росії, повідомляє агентство Bloomberg.
Головний географ товариства Хуан Вальдес обгрунтував це тим, що після ратифікації російським парламентом договору про входження Криму і Севастополя до складу РФ ці території офіційно стануть частиною Росії.
“Я зобов’язаний стежити за ситуацією в світі для забезпечення гарантії того, що карти відображають дійсну реальність, якою б вона не була”, – цитує Bloomberg Вальдеса.
Як повідомлялося, 16 березня в АРК відбувся референдум. 96,77% виборців віддали свої голоси за приєднання Криму до Росії, повідомив у понеділок підсумкові результати голосування голова комісії з підготовки та проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев.
17 березня влада Криму звернулася до Росії з пропозицією про прийняття республіки до складу РФ, в якості нового суб’єкта зі статусом республіки. Перед цим парламент Криму вже прийняв постанову Про незалежність Криму.
Депутати Верховної Ради Криму на позачерговому пленарному засіданні парламенту ухвалили рішення про встановлення кордону республіки.
Держдума Росії планує 21 березня розглянути всі законопроекти, необхідні для входження Криму до складу РФ.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас