У Криму 130 туроб'єктів, в тому числі Артек, націоналізують в стислі терміни - Союз туріндустрії РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму 130 туроб'єктів, в тому числі Артек, націоналізують в стислі терміни - Союз туріндустрії РФ

Казна та Політика
2335
У Криму націоналізують більше 130 туристичних об’єктів, повідомили в Російському союзі туріндустрії (РСТ), посилаючись на слова міністра курортів і туризму Республіки Крим Олени Юрченко.
Мова йде про 119 державних колективних засобів розміщення, міжнародний дитячий центр Артек, 17 об’єктів Укрпрофоздоровниці, а також про підприємство з видобутку лікувальної грязі Сакського родовища, інститут імені Сеченова в Ялті і 35 комунальних підприємств місцевих рад.
Фонду державного майна Криму надано доручення в максимально стислі терміни провести інвентаризацію і визначити балансоутримувача туристичних об’єктів. Всі вони потім будуть обговорюватися Росією і кримським урядом як потенційні інвестиційні майданчики, додали в об’єднанні.
За словами Юрченко, очікуються серйозні фінансові вливання, тож як мінімум на 120 сучасних і комфортних туроб’єктів в Криму стане більше.
“Після зустрічі з міністерством культури РФ і, так як ми зараз вливаємося в цю структуру, думаю, що ми зможемо реально на щось впливати. Ось зараз спробуємо увійти в комісію з інвентаризації, повинні надати свої характеристики об’єктів, внести свої пропозиції, кому вони повинні належати”, – сказала міністр.
Раніше повідомлялося, що дії Москви щодо Криму несумісні з міжнародними нормами, заявили ОБСЄ та МЗС Польщі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас