Держдума РФ закликала своєчасно допомогти жителям Сходу і Півдня України - які побажають піти шляхом Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держдума РФ закликала своєчасно допомогти жителям Сходу і Півдня України - які побажають піти шляхом Криму

Світ
8922
Голова партії “Справедлива Росія”, керівник фракції “Справедлива Росія” в Держдумі РФ Сергій Миронов наголосив на необхідності своєчасної допомоги мешканцям Сходу і Півдня України, які побажають самостійно визначати свою долю, повідомляє партійна прес-служба.
“Думаючи про Крим, ми не можемо забувати про східні і південні регіони України. Люди там сьогодні уважно стежать за тим, що відбулося в Криму і з болем сприймають реалії нинішньої української влади, псевдовлади, лжевлади, в якій присутні і націоналісти, і відверті фашисти. І нам, звичайно, в разі необхідності потрібно протягувати руку допомоги, надавати моральну підтримку, необхідну підтримку тим жителям східних і південних регіонів України, які захочуть самоорганізуватися і захочуть визначати свою долю”, – зазначив політик під час виступу в Держдумі.
“Звичайно, ми розуміємо, що ідеальним був би варіант переходу до федеративного устрою України з урахуванням абсолютної неможливості якоїсь єдиної держави, як між західними і східними регіонами України. Але це було б можливо, якщо була б легітимна влада в Києві, влада, яка б дійсно визнавалася усіма жителями і всіма громадянами України”, – зазначив політик.
Сьогодні, на його думку, “ситуація зовсім інша”, тому Держдума РФ зобов’язана “найуважнішим чином спостерігати і надавати своєчасну підтримку тим, хто цього потребує”.
“Те, що сьогодні київська влада демонструє скоріше не силу права, а право сили, ми це з Вами бачимо і знаємо, ми повинні сприймати, як реальну загрозу тим громадянам Криму, громадянам України, тим громадянам східних і південних регіонів, які не хочуть бути під гнітом сил, правлячих нині бал у Києві. І тут необхідно, як я вже сказав, найуважнішим чином спостерігати і своєчасно допомагати. Я думаю, що ми це завжди з вами зможемо зробити”, – констатував С. Миронов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас