Путін: Крим ніколи не буде бандерівським — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Крим ніколи не буде бандерівським

Світ
2246
Крим був і залишається російським, українським і кримськотатарським, але ніколи не буде бандерівським. Про це президент РФ Володимир Путін сказав, виступаючи перед депутатами Держдуми, членами Ради Федерації з приводу звернення республіки Крим і міста Севастополь про прийом до складу РФ.
“Він буде, як і був століттями рідним домом для представників усіх народів, що живуть там, але він ніколи не буде бандерівським”, – сказав він.
“Крим буде не тільки російським, а й українським і кримськотатарським… Він буде спільним домом”, – підкреслив Путін. При цьому він зазначив, що півострів має бути “під сильним стійким суверенітетом”, “який, по факту, сьогодні може бути тільки російським”.
“Інакше в недалекій історичній перспективі ми можемо взагалі втратити Крим”, – підкреслив В.Путін.
Нагадаємо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою і націоналізував все майно, що належить українській державі. Відзначимо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ні світовим співтовариством.
Президент РФ Путін підписав указ про визнання Криму як незалежної держави і вніс на розгляд до Ради федерацій проект закону про приєднання Криму до РФ.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас