YouTube заблокував мовлення каналу Russia Today — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube заблокував мовлення каналу Russia Today

Світ
1333
Відеосервіс YouTube заблокував телеканал Russia Today. При спробі зайти на англомовну версію аккаунта RT на YouTube з’являється повідомлення про те, що сторінка каналу закрита через численні або серйозні порушення правил порталу.
Як пояснюють на YouTube, в списку таких провин – обман, поширення спаму, неприпустимий вміст в роликах та інші порушення умов користування відеосервісом.
Відзначимо, що російськомовна версія аккаунта RT на YouTube відкривається і функціонує без проблем.
Головний редактор RT Маргарита Симоньян, коментуючи блокування, зазначила, що “це найпопулярніший новинний канал на світовому YouTube з більш ніж мільярдом переглядів”.
“Два роки тому, день у день, 18 березня, нас уже блокували. Дуже сподіваємося, що це технічний збій, а не “технічний збій”, – написала Симоньян у своєму мікроблозі.
Нагадаємо, 18 березня 2012р. канал Russia Today на YouTube був заблокований протягом восьми годин. Аккаунт телеканалу закрили з таким же формулюванням, як і цього разу – за багаторазові або серйозні порушення політики порталу. Пізніше в YouTube визнали, що блокування каналу стало наслідком технічної помилки.
Раніше іноземні ЗМІ не раз критикували Russia Today за необ’єктивне висвітлення подій у світі і антизахідну пропаганду. У березні 2014р . ведуча телеканалу Ліз Валь оголосила про звільнення у прямому ефірі. Вона пояснила, що не може працювати в ЗМІ, яке фінансується владою Росії і виправдовує дії Володимира Путіна в Криму.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас