Готелі і садиби "зеленого туризму" на Прикарпатті готові надати притулок жителям південно-східних регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі і садиби "зеленого туризму" на Прикарпатті готові надати притулок жителям південно-східних регіонів

Казна та Політика
625
В Івано-Франківській області понад 70 готелів і садиб сільського зеленого туризму вже погодилися взяти на тимчасове проживання жителів АР Крим і південно-східних областей, передає прес-служба облдержадміністрації.
За її інформацією, фахівці управління туризму провели роз’яснювальну роботу з представниками готельного бізнесу, власниками садиб сільського зеленого туризму з можливості забезпечення на пільгових умовах проживанням і харчуванням осіб, які приїдуть на тимчасове проживання на Прикарпатті.
В області також визначили 4 регіони – Верховинський, Долинський і Косівський райони і Яремчанська міська рада, в яких прийматимуть біженців, а також узгоджені відповідальні особи, які проводитимуть їх поселення.
Координаційна рада з питань надання допомоги населенню при надзвичайних ситуаціях при облуправлінні ГСЧС звертається до всіх небайдужих громадян, власників і керівників установ тимчасового розміщення Івано-Франківської області погоджуватися приймати осіб, які потрапили в скрутне становище, і нагадують номер телефону гарячої лінії – 0993112515.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас