Путін розпочав процес приєднання Криму до РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін розпочав процес приєднання Криму до РФ

Казна та Політика
3395
Президент Росії Володимир Путін розпочав процес приєднання Криму до Російської Федерації. Це випливає з повідомлення прес-служби Президента РФ.
“Володимир Путін відповідно до статті 6 Федерального конституційного закону “Про порядок прийняття в Російську Федерацію і утворення в її складі нового суб’єкта Російської Федерації” повідомив Раду Федерації Федеральних Зборів, Державну Думу Федеральних Зборів і Уряд про пропозиції Державної Ради Республіки Крим – парламенту Республіки Крим і Законодавчих Зборів міста Севастополя про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим, включаючи місто Севастополь, і утворення в складі Російської Федерації нових суб’єктів”, – наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, 16 березня місцеві самопроголошені влади Криму провели референдум з приєднання півострова як суб’єкта федерації до РФ. За даними місцевої невизнаної Києвом влади, більше 90% людей, які взяли участь у голосуванні, виступили за приєднання Криму до Росії. 17 березня місцева самопроголошена влада Криму оголосила півострів незалежною від України державою. Пізніше 17 березня Президент РФ Володимир Путін підписав указ про незалежність Криму.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас