США оголосили про арешт активів найближчих соратників Путіна, а також Медведчука і Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США оголосили про арешт активів найближчих соратників Путіна, а також Медведчука і Януковича

Світ
7436
США оголосили про арешт активів Голови Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Валентини Матвієнко, Владислава Суркова, радника Президента РФ Сергія Глазьєва, Дмитра Рогозіна. Про це йдеться в Указі Президента США Барака Обами.
Серед росіян, проти яких введені санкції США, також депутати Держдуми Олена Мізуліна, Леонід Слуцький, член Ради Федерації Андрій Клішас, повідомили в Білому домі.
Також оголошено про арешт активів Четвертого Президента України Віктора Януковича, самопроголошеного прем’єра Криму Сергія Аксьонова, Голови Державної ради самопроголошеної Республіки Крим Володимира Константинова і лідера громадського руху “Український вибір” Віктора Медведчука.
Декількома годинами раніше Рада ЄС схвалила рішення застосувати санкції по відношенню до осіб, відповідальних за події в Україні. “У світлі подій минулого тижня і за відсутності будь-яких таких результатів Рада прийняла рішення про введення додаткових заходів, включаючи обмеження на в’їзд і заморожування активів щодо осіб, відповідальних за дії, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, включаючи дії, що суперечать українській Конституції, щодо майбутнього статусу будь-якої частини території, а також щодо осіб, які з ними асоціюються”, – сказано у рішенні Ради ЄС.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас