Ще один російський банк призупинив обслуговування клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один російський банк призупинив обслуговування клієнтів

Світ
6996
Російський земельний банк (реєстраційний номер 2810), у зв’язку з масштабним технічним збоєм, тимчасово припиняє обслуговування клієнтів, йдеться на офіційному сайті кредитної організації.
Напередодні, 13 березня, прес-служба банку вже повідомляла про перебої в електроживленні, які відбулися у святкові дні, зазначивши, що аварійні служби працюють над усуненням проблеми, яка виникла. По всій видимості, нормалізувати роботу вчора так і не вдалося.
Нагадаємо також, що 13 березня стало відомо про дострокове складення повноважень голови правління Російського земельного банку Олександра Сафронова. Відповідну заяву про звільнення він написав 11 березня.
Російський земельний банк входить до top300 найбільших банків Росії, за даними агентства «РБК.Рейтинг». Станом на 1 жовтня 2013 року, банк посідав 224 місце за розміром чистих активів (14.1 млрд руб.).
До 2014 року Російський земельний банк належав дружині колишнього мера Москви Олені Батуриній, яка продала 98% акцій банку незабаром після відходу Юрія Лужкова з посади градоначальника. До ради директорів кредитної організації з березня 2012 року до листопада 2013 року входив двоюрідний брат президента Росії Ігор Путін.
Наприкінці минулого року кілька банків зіткнулися з проблемами «технічного» характеру, що призвело до призупинення в обслуговуванні клієнтів. Так, наприклад, 29 листопада 2013 року, проблеми виникли у Смоленського банку. У прес-службі технічні неполадки пояснювали збоєм в роботі автоматизованої системи, пообіцявши докласти всіх сил для якнайшвидшої нормалізації ситуації.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас