Майбутній курортний сезон у Криму буде складатися в цілому позитивно, російські туристи будуть туди їздити - голова Ростуризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майбутній курортний сезон у Криму буде складатися в цілому позитивно, російські туристи будуть туди їздити - голова Ростуризму

Світ
3181
Майбутній літній туристичний сезон у Криму буде складатися в цілому позитивно. Таку думку висловив в інтерв’ю керівник Ростуризму Олександр Радьков. “Думаю, курортний сезон в цілому буде складатися позитивно, – сказав він. – Російські туристи, які їздять до Криму, – це, як правило, зворотні туристи. Вони не зраджують своїм перевагам і як їздили туди, так і будуть їздити”.
“Що стосується можливого приєднання республіки до Росії, то, на мій погляд, для Криму буде позитивне входження в рублеву зону”, – вважає глава відомства.
Він зазначив, що “одна справа, коли ціни на тури фіксуються зарубіжними партнерами в доларах, євро, а це все залежить від коливання курсу, а рублева зона дозволить внести певну стабільність у відносини між туроператорами, туристами, готелями, оздоровницями”. На думку Радькова, “це дозволить більш ефективно працювати з різними державними фондами, які мають відношення до напрямку на відпочинок громадян Росії”.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас