НБУ: додаткових обмежень в Криму не вводилося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ: додаткових обмежень в Криму не вводилося

Казна та Політика
866
Банківські установи Криму працюють в звичайному режимі, Національний банк України не встановлював ніяких додаткових обмежень у вказаному регіоні, йдеться в повідомленні регулятора.
«Наголошуємо, що банки та їх відокремлені підрозділи, розташовані на території Автономної Республіки Крим, працюють у звичайному режимі. Додаткових обмежень щодо реалізації відповідних прав громадян у цьому регіоні Національним банком України не вводилося», – наголошується в повідомленні.
Водночас, у повідомленні наголошується, що Нацбанк працює над забезпеченням достатньої кількості готівки для потреб усіх банків України.
«Тому Національний банк з метою безпеки відокремлених підрозділів банків та Головного управління НБУ в Автономній Республіці Крим посилив моніторинг здійснення інкасації коштів», – йдеться в повідомленні.
Як повідомляв УНІАН, на початку березня в Криму банки були змушені призупинити роботу через загострення обстановки на півострові, проте 3 березня роботу було відновлено. На поточний момент у Криму на тлі нової хвилі ескалації конфлікту поновилися складності в роботі банків, зумовлені ажіотажем клієнтів, охочих перевести в готівку свої вклади.
За матеріалами:
Банки.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас