Бюджет уріжуть на 30-60 млрд гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджет уріжуть на 30-60 млрд гривень

Казна та Політика
1286
“Ударівець” Павло Розенко вважає, що в держбюджеті найменше уріжуть соціальні виплати. Про це він сказав в інтерв’ю журналістам у Верховній Раді.
“Сьогодні в період економічної кризи не можна допустити зменшення споживання товарів, того що люди не зможуть купувати продукти харчування чи промислові товари. Саме гроші людей можуть дати старт новій економічній політиці в державі. Тому було б не правильно обмежувати доходи громадян. Уряд має розуміння того, що цього не варто робити. Йому треба зконцентрувати свої зусилля на зменшенні видаткової частини бюджету по скороченню адміністративно-чиновницького апарату. Він також має по максимуму обрубити всі корупційні схеми, через які з України вивозилися мільярди”, – зауважив Розенко.
За словами депутата бюджет на 2014 рік був сформований на нереальній економічній та фінансовій базі.
“Ударівець” впевнений, що в нинішньому вигляді бюджет не буде виконаний ні по доходах, ні по видатках. Нардеп розказав, що за словами “урядовців” пропонується його скоротити на суму від 30 до 60 млрд гривень, що залежатиме від перемовин із міжнародними організаціями.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас