Росія готує "достойну" відповідь на санкції Заходу - пройде нарада провідних російських підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія готує "достойну" відповідь на санкції Заходу - пройде нарада провідних російських підприємств

Світ
6085
Віце-прем’єр Дмитро Рогозін проведе в четвер нараду з керівниками провідних російських підприємств з вироблення відповіді на можливі санкції з боку Заходу.
“Для подолання можливих санкцій Заходу і вироблення заходів у збираю сьогодні керівників провідних промислових корпорацій”, – заявив Рогозін у своєму мікроблозі в “Твіттері”.
Комітет з міжнародних справ Сенату США напередодні схвалив законопроект про надання фінансової допомоги Україні та запровадження санкцій проти деяких українських чиновників. За прийняття документа, що має назву “Підтримка суверенітету, територіальної цілісності, демократії та економічної стабільності України”, проголосували 14 сенаторів, троє сенаторів були проти.
Законопроект містить заклик до адміністрації США ввести економічні санкції проти російських офіційних осіб і росіян, імовірно замішаних у корупції в Україні, а також санкцій відносно Росії.
Сенатори закликали Білий дім призупинити членство Росії в G8, а також рекомендували ФІФА переглянути рішення про проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії в 2018 р.
Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив 11 березня: “Що стосується питання санкцій щодо Росії, то рішення по ньому вже прийнято, у тому числі за процедурою застосування санкцій. Ми очікуємо, що санкції будуть застосовані у понеділок, 17 березня”.
Прем’єр-міністр Британії Девід Кемерон заявив раніше, що ЄС може застосувати санкції щодо Росії в “найближчі дні” через відсутність просування в переговорах щодо ситуації в Криму.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас