Уряд створив ліквідаційну комісію Міндоходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд створив ліквідаційну комісію Міндоходів

Казна та Політика
1054
Уряд створив ліквідаційну комісію для ліквідації Міністерства доходів і зборів. Про це на брифінгу в Кабміні повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.
“На сьогоднішньому засіданні Кабінет міністрів ухвалив рішення про створення ліквідаційної комісії Міністерства доходів і зборів”, – зазначив Семерак. Члени комісії за 2 тижні мають підготувати всі необхідні доменти для повернення до Митної і Податкової служб.
“Першим заступником міністра-головою ліквідаційної комісії призначений Ігор Білоус, Віталій Науменко – заступник голови ліквідаційної комісії та заступник міністра доходів і зборів, який займатиметься митною службою.
Також призначений Володимир Хоменко заступником голови ліквідаційної комісії, заступник міністра доходів, якому доручено підготувати необхідні документи для початку служби фінансового розслідування на базі тих підрозділів, які сьогодні були розкидані по іншим органам центральної виконавчої влади та здійснювали розслідування в економічній сфері”, – сказав міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас