США розробили пакет двосторонньої допомоги економіці України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США розробили пакет двосторонньої допомоги економіці України

Кредит&Депозит
2685
Міністр фінансів США Джейкоб Лью розповів про економічну допомогу, яку планується надати Україні. Про це написав у своєму блозі на веб-сайті Міністерства фінансів США фахівець з нових медіа Міністерства фінансів США Ентоні Рейес.
У своєму блозі Райес повідомив, що Дж.Лью розповів про економічну допомогу, яку США планує надати Україні, і про важливу роль МВФ у цій роботі.
“… Сполучені Штати розробили пакет двосторонньої допомоги, орієнтований на задоволення найбільш термінових потреб України. Цей пакет буде включати надання 1 млрд доларів у вигляді кредитних гарантій і закон про ратифікацію угоди щодо реформи квот МВФ, який розширить можливості МВФ про виділення Україні додаткових кредитних ресурсів і допоможе зберегти провідну роль США у цій важливій організації у складний час.
Хоча ратифікація реформ 2010 року не призведе до підвищення загальної суми фінансових зобов’язань США перед МВФ, слід зазначити, що на кожен долар, що виділяється Сполученими Штатами МВФ, припадає чотири долари, що надаються іншими країнами.
У той момент, коли США знаходяться на передовій лінії міжнародних звернень, закликаючи Фонд грати центральну і активну роль першої сили реагування в Україні, ми зобов’язані забезпечити ратифікацію угоди щодо реформи квот МВФ зараз, щоб висловити підтримку МВФ в цей критичної момент і зберегти провідний впливовий голос в цій організації”, – резюмував Дж.Лью.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас