В Україні виготовили новий варіант БТР-4Е1 з додатковим захистом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні виготовили новий варіант БТР-4Е1 з додатковим захистом

Казна та Політика
5326
Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О.Морозова, завершило виготовлення нового варіанту бойової броньованої машини БТР- 4Е1 з додатковим захистом.
Цей варіант БТР-4Е1 розширює сімейство броньованих машин з колісною формулою 8х8, яке вже знаходиться в серійному виробництві. Харківське конструкторське бюро розробило і виготовило дослідний зразок і комплект навісної броні для нього, який дозволяє істотно підвищити захист екіпажу і десанту БТР-4Е1. При цьому броня може встановлюватися і демонтуватися силами екіпажу в польових умовах, в залежності від бойового завдання та рівня загрози.
Модель БТР-4Е1 є плаваючою бойовою броньованою машиною з колісною формулою 8х8 і має модульну конструкцію, яка дозволила створити на базі спільного шасі сімейство броньованих машин. До нього входять бронетранспортер, бойова машина піхоти, командирська, командно-штабна, медична та ремонтно-евакуаційна машини. Завдяки застосуванню різних бойових модулів і спеціального обладнання, машина може бути пристосована до виконання різних бойових і допоміжних завдань.
БТР-4 прийнято на озброєння української армії і поставляється на експорт.
Державне підприємство “Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О.Морозова” входить до складу Державного концерну “Укроборонпром”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас