Рішення про вступ Криму до складу РФ набуло чинності, російські Збройні сили є законними на території півострова - віце-прем'єр ВР Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рішення про вступ Криму до складу РФ набуло чинності, російські Збройні сили є законними на території півострова - віце-прем'єр ВР Криму

Казна та Політика
21382
Рішення парламенту Криму про вступ до складу РФ набуло чинності.
Перший віце-прем’єр Криму Рустам Теміргалієв заявив, що військові, які базуються в Криму, повинні будуть принести присягу на вірність Росії після приєднання до неї Криму.
Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.
“Українським збройним силам після приєднання Криму до Росії буде запропоновано принести присягу на вірність Росії. Якщо вони не згодні, ми готові їм забезпечити безпечний вихід з Криму на материкову територію України”, – заявив Теміргалієв.
Також він зазначив, що рішення про вступ Криму до складу РФ набуло чинності, референдум потрібен тільки для його підтвердження. “Рішення Верховної Ради набирає чинності з моменту прийняття”, – сказав він на прес-конференції в Сімферополі в четвер. Теміргалієв підкреслив, що з сьогоднішнього дня російські Збройні сили є законними на території півострова, тоді як Збройні сили третіх країн – “окупаційними”.
Нагадаємо, сьогодні парламент Криму 78 голосами проголосував за вступ до складу Росії і звернувся до Володимира Путіна з відповідним проханням про включення півострова до РФ. Державна Дума РФ вже готова розглянути законопроект про можливість приєднання Криму до Росії.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас