Yahoo вирішила заборонити своїм користувачам заходити через Google і Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo вирішила заборонити своїм користувачам заходити через Google і Facebook

Особисті фінанси
658
Користувачі сервісів, що належать інтернет-компанії Yahoo, не зможуть отримати доступ до них через облікові записи Google і Facebook. Як повідомили в компанії, нова система вимагатиме від користувачів зареєструвати Yahoo ID для доступу до сервісів, що належить інтернет-гіганту.
Yahoo буде переводити свої сайти на нову систему ідентифікації користувачів поступово, а першим сервісом, в якому будуть відключені облікові записи Google і Facebook, стане Yahoo Sports Tourney Pick’Em, присвячений турніру з баскетболу серед команд коледжів, передає Digit.ru.
Терміни введення нової системи ідентифікації в інших сервісах поки не називаються, хоча представник Yahoo підтвердив агентству Reuters, що зміни торкнуться всі інтернет-ресурси компанії.
Як повідомлялося раніше, генеральний директор компанії Марісса Майєр заявляла, що має намір зробити онлайн-ресурси Yahoo, насамперед електронну пошту Yahoo Mail, а також спортивні та фінансові сервіси, більш зручними, інтерактивними та мобільними. Зміна системи доступу до сайтів, згідно із заявою компанії, допоможе забезпечити більш персоналізований підхід до користувачів.
У 2013 році компанія Yahoo отримала чистий прибуток у розмірі 1,37 мільярда доларів, що на 65% нижче показників попереднього року. Виручка Yahoo за 2013 рік знизилася на 6% – до 4,68 мільярда доларів.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас