Севастополь відмовляється брати участь у президентських виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Севастополь відмовляється брати участь у президентських виборах

Особисті фінанси
2449
Чалий запевняє, що місто намагається зберегти економічні відносини з Києвом.
Громадянин Росії Олексій Чалий, якого жителі Севастополя назвали “мером” на проросійському мітингу, заявив, що його місто не братиме участі у президентських виборах.
Про це він сказав 5 березня на зустрічі з ветеранами. За його словами, Севастополь у виборах, “нав’язаних нелегітимною владою”, брати участь відмовляється, передає ForPost.
Чалий також заявив, що зараз Севастополь строго дотримується букви закону і, зокрема, намагається зберегти всі економічні відносини з Києвом – місто як і раніше платить податки і очікує такого ж ставлення від столиці. “Якщо ж надходження коштів з держбюджету порушиться, будуть задіяні гроші «стабілізаційного фонду», який наповнюється завдяки пожертвам співвітчизників не тільки з Росії, але й з усього світу”, – зазначив він.
У “народного мера” запитали про гарантії військовослужбовцям, які відмовляться присягати на вірність народу Криму. Чалий заявив, що докладе всіх зусиль для того, щоб не було ніякого їх переслідування і обмеження в правах.
Нагадаємо, 23 лютого на десятитисячному проросійському мітингу на площі Нахімова Олексія Чалого одноголосно “обрали” керівником Севастополя.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас