Міністерства відтепер будуть економити на транспорті, ремонтах і авіарейсах - міністр фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністерства відтепер будуть економити на транспорті, ремонтах і авіарейсах - міністр фінансів

Казна та Політика
1239
У всіх міністерствах і відомствах оголошений режим економії і найближчими днями міністри повинні провести колегії для аналізу програм, які реалізовуватимуться цього року в рамках їхніх відомств. Про це на брифінгу сказав міністр фінансів Олександр Шлапак.
“Заборонено придбання одягу, автотранспорту, мобільних телефонів, ноутбуків, проведення ремонтів, здійснення виплат на обслуговування мобільних телефонів, оплата чартерних рейсів, освіти без дозволу Кабміну нових бюджетних установ та збільшення чисельності працівників, заповнення вакантних посад, видача одноразової грошової допомоги держслужбовцям за сумлінну безперервну працю, здешевлення вартості харчування працівникам державних органів виконавчої влади.
Уряд також обмежив кількість заступників в міністерствах, кількість заступників держадміністрацій на місцях, оскільки сьогоднішній Закон “Про Кабінет міністрів” такого обмеження не передбачає”, – сказав Шлапак.
Він зазначив, що з сьогоднішнього дня повинен працювати в державних органах влади один перший заступник і три звичайних заступника міністра, один перший і три звичайних заступника в ОДА і всього два заступника в РДА.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас